Christian Dramsdahl

Christian er grunnlegger og daglig leder av Arctic Sea to Summits AS. Han er 44 år og har barn på 12 og 15 år. Christian er halvt norsk/østerriksk men vokst opp i Harstad med ski på den ene foten, svømmefot på den andre, tau i den ene hånda og kniv i den andre. Gjennom sine turer vil han vise deg og familien naturperlene enten ved å nyte havet i skjærgården eller i fjellene med fantastisk utsikt og muligheter for å koble av fra hverdagen. Dramsdahl kjenner Harstad med omegn til Lofoten veldig godt og er også forfatter av toppturboka og isklatreboka for Harstadområdet. Med sin karriere som dykkerguide og -instruktør, PT og 11 år som Marinejeger er han klar for å veilede deg til mer innsikt og mestring av naturelementene med sikkerhet i høysetet.

Dette er Heidi, 29 år fra Harstad. Hun er aktiv og trives i fjellet, og generelt er en allrounder i naturen, med interesse for ski, klatring, stisykling, fridykking, jakt og fiske. På sommeren bruker hun fritiden på klatring og stisykling. Vinterstid er det stort sett topptur og fjellski det går i. Gled deg til å bli vist rundt blant Harstads perler. 

Håvard er fjellgjeita som er på alle toppene når han har fri. Han er også vokst opp i Harstad og svir av mye fritid på å være ute i området. Om vinteren bestiges topper med ski eller øks og fra toppen setter han enten fine svinger eller flyr ned med skjerm. Sommeren går med til fjellklatring (trad) og sykling på områdets fantastiske stier. Håvard har lang erfaring med toppturer, isklatring og stisykling og gleder seg til å vise deg perlene som ligger på rekke og rad i området.

Kirsti har vokst opp på Andørja som har de bratteste fjellene på rekke og rad. Har barn på 20 og 26 år og bor i Harstad. Kirsti er veldig allsidig og er som regel alltid på tur uti naturen der hun trives best. Klatrer og går toppturer om vinter og sommer og vil ta deg med på sine beste fjell. Du får et selskap du aldri glemmer.

Eirik flyttet til Harstad vinteren 2016 for å tilbringe mer tid i fjellet. Sier selv han valgte Harstad fordi det ligger nært nesten alt som er fett i Nord-Norge. Han har gjort seg godt kjent i området siden da, både på toppturski, med klatreutstyr og med stisykkel. Brukte forrige vinter og vår på å seile til Karibien, så han er veldig gira og klar for vinteren 2020-21.

Lisa er en gladlaks på 31 år, født og oppvokst i Harstad. Hun er klatreinstruktør og har hatt interesse for klatring og snowboard siden barndommen. Senere, i mer voksen alder, kom også interessen for toppturer og tradklatring i Lofoten. På sommeren brukes i tillegg mye tid på motocross og stisykling. Lisa trives best ute, så mye av fritiden går med på å være utendørs i den flotte nordnorske naturen. Lisa gleder seg til å ta deg med på tur i fantastiske omgivelser i nærområdet.